30 de novembre del 2011

El Grup de Teatre l’Acudit presenta el musical GREASE, que s’estrena el proper dissabte, 17 de desembre al Pavelló Polisportiu d’Alfarràs, amb dues representacions, a les 18:00 h i a les 22:00 h.
L’adaptació musical de l’Acudit es basa en la coneguda pel·lícula del mateix nom, la qual s’ha convertit en un clàssic en el seu gènere i que va significar la redescoberta de l’ambient cultural i musical de la fi dels anys 50. Així doncs, gaudirem dels ritmes rock&roll, boogie-woogie i pop, tots ells adaptats al català i interpretats en directe.
A més, el Grup de Teatre l’Acudit, col·labora amb La Marató de TV3 amb una aportació econòmica voluntària de la recaptació de l’espectacle.

Sinopsi
Durant l'estiu de 1958, la Sandy (Laura Alcalde), una estudiant australiana de vacances als Estats Units, coneix al Danny (Marc Martínez), cap de la banda dels "T-Birds". El seu amor acaba amb la fi de les vacances, ja que la Sandy ha de tornar al seu país.
Tanmateix, l'atzar fa que Sandy es quedi a Amèrica per començar el curs a l'Institut Rydell, el mateix on estudia el Danny. Allà coneix a les "Pink Ladies", un grup de noies liderat per la Rizzo (Marta Gràcia). Així, el Danny i la Sandy expliquen als seus amics el seu amor de vacances perdut. Tots dos s'acaben trobant, però el dia a dia a l'institut farà més difícil que es deixin portar pels seus sentiments. Prepareu-vos, comença un nou any a Rydell, en el que se celebrarà el ball de final de curs més esperat i en el que tindrà lloc la carrera de cotxes que enfrontarà als "T-Birds" i als "Scorpions".