3 de juliol del 2013

El Rei Lleó viatja al Teatre de l'Escorxador de Lleida en benefici d'ASPID


L'obra musical El Rei Lleó viatja a la capital de Segrià. En aquest cas, amb dues representacions, dissabte dia 13 de julilol a les 19:00 h i a les 22:00 h.
El Rei Lleó del Grup de Teatre l'Acudit, la companyia d'Alfarràs, suma dues actuacions més dins el seu 30è aniversari, i el motiu és encara més especial: es tracta d'un acte benèfic en favor de l'Associació ASPID Lleida.

ACTE BENÈFIC

Els beneficis es destinaran a finançar les Estades Terapèutiques dels usuaris del Centre d'Atenció Diürna Candi Villafañe pel 2014 que organitza ASPID Lleida, entitat que treballa pel desenvolupament i benestar de persones amb discapacitat física.

SINOPSI

Enmig de la sabana africana neix el legítim successor del reialme, en Simba. Els seus pares, el rei Mufasa i la reina Sarabi, el majordom reial Zazú i el xaman Rafiki instruiran i prepararan a Simba per poder ocupar el seu lloc en el cicle de la vida. Malauradament, les ànsies de poder sense escrúpols d’Skar, el germà de Mufasa, desencadenaran l’exili del petit Simba i precipitaran la destrucció, catàstrofe i misèria del poble africà. Només la tornada de Simba com a rei podrà salvar-los i l’única manera d’aconseguir-ho serà amb l’ajuda de Nala, Zazina, Timon i Pumba. 


ADAPTACIÓ

El Rei Lleó, és el musical que commou les emocions. La seva estrena a Alfarràs el 31 de maig i 1 de juny de 2013 va reunir 1.353 assistents, un ple rotund mai vist! L’Acudit, en el seu 30è Aniversari, entrega tot el seu potencial en aquesta adaptació que ens trasllada entre les tribus de la sabana africana i que està basada en el clàssic de Walt Disney i en la tragèdia Hamlet de William Shakespeare.

Amb El Rei Lleó volem explicar que passa en el cicle de la vida, qui arriba, qui se’n va, contra que ens hem d’enfrontar, qui som i qui volem ser. La màgia, l’exotisme, el drama, la comèdia i l’amor porten la batuta en aquest cant a la vida, a la vinculació a les nostres arrels i als lligams universals que ens uneixen. El cant en directe i en català i la dansa s’impregnen de trets contemporanis i ètnics. Tot per somiar desperts i sentir la màgia com mai. Ha arribat el moment, viu l’emoció! Hakuna Matata!
 
 

ACONSEGUEIX LES TEVES ENTRADES DE FORMA ANTICIPADA: 

Fins el dimecres, 10 de juliol. Cal tenir en compte l'horari de funció: 

PRIMERA FUNCIÓ: 19:00 h 

SEGONA FUNCIÓ: 22:00 h.

 

PUNTS DE VENDA: 

 -ASPID Lleida. C/ Roger de Llúria, 6 (PARDINYES), Lleida  

- Mamma Mia. Pl. Sant Pere, s/n, Alfarràs.

- Merceria Paquita. Av. Catalunya, 9, Alfarràs.


 
PREUS:
 

- Menors de 5 anys: gratuït

- Entrada infantil (de 5 a 11 anys): 5€

- Entrada adult (a partir de 12 anys): 10€

 

Si t'ho vas perdre, aquesta és la teva oportunitat!

Vine a viure una experiència única que posa sobre l'escenari actors i actrius d'entre 5 i 40 anys. Viu l'emoció, viu el Rei Lleó i col·labora amb la iniciativa en favor d'ASPID Lleida.