31 de març del 2014

Alfarràs esclatarà de JAZZ amb l’arribada de Chicago el Musical

Aquest cop la música la posa una SmallBand sorgida de la Golden Big Band d’Alfarràs | L’estrena serà al pavelló poliesportiu d’Alfarràs els dies 6 i 7 de juny


BENVINGUTS A CHICAGO! La història comença dins un local on tot… és…. JAZZ! La nit, l’alcohol, la ràbia, la venjança i també la innocència es troben dins d’una presó on el pes de la llei caurà sobre 6 assassines de la ciutat.

El grup de teatre l’Acudit estrenarà nou musical el primer cap de setmana de juny al pavelló poliesportiu d’Alfarràs.  Després d’un any ple d’emocions celebrant el 30 aniversari del grup amb el muntatge del Rei Lleó que posava damunt de l’escenari a la companyia al complet, l’ACUDIT es llança al Jazz per cantar, ballar i explicar una història trepidant.


Música en directe

La novetat del muntatge és que enguany la música s’integra en l’espectacle, ja que la Small Band sorgida arran de la voluntat d’alguns membres de la Golden Big Band d’Alfarràs, serà la que marqui el tempo de la història, dirigida per Luis Chacón.

Què és un Small band? Doncs una formació musical entre la coneguda Dixie ( 5 músics) i la Big Band ( 17 músics).  L’Small Band del musical Chicago del grup de teatre l’Acudit la formen 11 musics.


Chicago és...

Una artista que perd el cap (Velma Kelly) i una artista que vol ser-ho i no pot (Roxie Hart). Les dues veuran com les seves vides es troben dins una presó regentada per una gran dona  amb 5 assassines més. Un advocat defensor que no perd cap judici i que es mou única i exclusivament per ambició i per diners (Billy Flint) serà l’home més desitjat per les dones de la presó que volen recuperar la seva llibertat.

El poder dels diners, la manipulació informativa, els delictes, la culpabilitat, la innocència... tot té lloc a Chicago i a les vides dels seus protagonistes.

Chicago és una pel·lícula musical nord-americana, dirigida per Rob Marshall. L’estrena va ser al desembre de 2002. La pel·lícula va guanyar diversos premis com l'Oscar a la millor pel·lícula, el Globus d'Or a millor film- comèdia o musical i el repartiment va guanyar un Premi SAG al Millor Repartiment.
Els personatges centrals de Chicago són Velma Kelly i Roxie Hart, dos delinqüents detingudes per crim passional que es troben a la presó esperant el seu judici juntes al Chicago dels anys 20. Velma, una artista de vodevil, i Roxie, una mestressa de casa, lluiten per la fama que els eviti la forca.


Essència ACUDIT

L’essència ACUDIT continua ben viva en aquesta producció. Un any més sota la direcció de Lara Díez, les coreografies de Toni Luque i la veu i la música a càrrec de Laura Pla i Luis Chacón, el grup presenta una aposta arriscada i molt atrevida.

La companyia treballa durament en el nou musical que s’estrenarà el divendres 6 de juny i tindrà una segona funció el dissabte 7 de juny.





Promoció Chicago

A partir del mes d’abril també arrenca el calendari promocional del musical on no hi faltaran els sortejos i enguany com a novetat el sorteig d’entrades VIP, uns seients especials que faran sentir als guanyadors un membre més de la funció.   Tots els detalls els anirem explicant en aquest blog i també ens podeu trobar a les xarxes socials!




Recordeu...
Enguany CHICAGO és el musical del grup de Teatre l’Acudit



Seguiu-nos i ho sabreu TOT!
Us esperem!