30 de gener del 2009

Breu resum històric

Breu resum històric


El Grup de Teatre l’Acudit d’Alfarràs neix el 26 de setembre de 1982 de la mà de la que durant molts anys fou la directora del grup, la Sra. Marta Fernàndez.
L’1 de març de l’any 1983 realitza la primera actuació amb l’obra “El metge a garrotades”.


D’una sèrie de comèdies conegudes arreu, en destaquem “El malalt imaginari”, “La mare quina nit”, “La teva dona m’enganya”, “De més verdes en maduren”, “Especialitat en homes”, etc.







(Foto grup 1993)






Durant tots els anys de trajectòria el grup interpreta diferents gèneres teatrals: obres, sobretot comèdies; espectacles musicals que inclouen tot tipus de temes: populars, clàssics, còmics, moderns, regionals, etc.












Drac Marraco 1996)


El més atrevit és, l’any 2003, el musical “Annie” coincidint amb el 20è aniversari del grup. Aquest any és el primer on el grup interpreta una obra cantant amb directe.
L’any 2004 s’atreveix amb un altre musical “Romeo i Julieta”.






El que començà com una activitat per entretenir a la canalla en un poble petit, actualment és una agrupació teatral de més de seixanta membres amb edats des de 5 fins els 35 anys.









(Per davant i pel darrera)


Els últims anys, el grup ha apostat per una sèrie d’actuacions diferents: combinant la interpretació amb la música i la intriga fins arribar l'any 2008 al 25è aniversari.


Aquest cop, el grup va apostar per una coproducció amb una companyia de teatre professional com és Zum-zum teatre de Lleida i el seu director en Ramón Molins.

La festa va abraçar diverses disciplines escèniques i va comprendre una variada oferta d’espectacles per promocionar les arts escèniques.


Els dies 25, 26 i 27 d’abril de 2008, el Grup de Teatre l’Acudit juntament amb tot el poble d’Alfarràs va viure un cap de setmana inoblidable, fantàstic, entretingut i emocionant.







Foto de grup 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada