8 d’abril del 2010

Mamma Mia! El gran èxit d'un gran grup!


El Grup de Teatre l’Acudit d’Alfarràs va representar el musical Mamma Mia! a Alfarràs amb una molt bona acollida per part del públic de la localitat i dels pobles veïns que es desplaçaren amb motiu de l’acte. Més de 700 persones ompliren el Pavelló Municipal d’Alfarràs.

Seguidament, tots els membres del grup animats i instruïts pels seus professors/es s’animaren a participar a les Vesprades Teatrals, Circuit de Teatre Afeccionat del Segrià, que organitza el Consell Comarcal del Segrià.

D’aquesta manera, el Grup de Teatre l’Acudit, un grup d’aficionats que actua com professionals, arrasaren sobre els escenaris d’Almacelles i Vilanova del Segrià. En totes dues localitats el grup s’hi va sentir molt ben acollit per part de l’organització, però sobretot, per part d’un públic completament entregat a l’espectacle que va acabar ballant amb les mítiques cançons d’Abba!

Moltes localitats properes es posaren en contacte amb el Grup de Teatre l’Acudit per tal de realitzar actuacions als seus escenaris, però malauradament, es van haver de rebutjar les invitacions, a causa de la poca disponibilitat de temps dels membres que conformen la companyia alfarrasina.

Des d’aquí, moltes gràcies als que us vau posar en contacte amb nosaltres, esperem poder estar amb vosaltres ben aviat (potser amb la nova obra que està preparant el grup, una obra ... Espectacular, Espectacular!)

Problemes amb final feliç

En un principi l’Acudit hauria d’haver actuat a Rosselló, però la companyia teatral local també preparà per aquella mateixa temporada una adaptació del mateix musical. D’aquesta manera, i per tal de no oferir una programació molt similar sobre un mateix escenari per part de totes dues companyies, l’actuació de l’Acudit s’ajornà per petició del Grup de Teatre de Rosselló. Finalment, en lloc de Rosselló, l’obra es representà a l'acollidora localitat de Vilanova de Segrià on tots els membres que composen l'Acudit gaudiren d'una fantàstica experiencia.