31 de desembre del 2011

Grease amb "Caràcter Acudit"

El Grup de Teatre l’Acudit espera tornar a representar Grease, de cara a la primavera, podent arribar a altres municipis.
La lluita entre la imitació i el segell personal ha donat a aquesta adaptació de Grease, un “Caràcter Acudit”. Així han definit els actors, del Grup de Teatre l’Acudit, la representació que va tindre lloc el passat dissabte 17 de desembre al Pavelló Poliesportiu d’Alfarràs.

El Marc Martínez, que representa a en Danny, ha confessat que la clau per fer aquesta adaptació ha estat veure la pel·lícula moltes vegades, prenent nota de la quantitat de gestos i detalls dels personatges. Tot i que a primera vista sembli un avantatge, ha afegit, que el fet que tothom hagi vist la pel·lícula és finalment una lluita entre la imitació i el segell personal. Aquest segell és el que ha dotat la representació d’un “Caràcter Acudit”.


Els aspectes més positius trobats pels professionals que han col·laborat en aquesta obra, com és el cas de la Lara Diez, han estat la gran il·lusió, les ganes de passar-ho bé i sobretot la pinya que conformen tots els membres del grup, un esperit que diferència als grups amateurs dels professionals. Tota una lliçó magistral cap a les persones que porten tant de temps a dalt d’un escenari i que han pogut oblidar la màgia i la veritable recompensa de dedicar-se a aquest món.

La idea de representar Grease, va sorgir durant la festa de celebració de final de representació de Mouline Rouge, que va tenir lloc l’any anterior. Amb una reacció massiva, Grease, va ser el musical escollit. I és que any rere any la motivació de superació que sorgeix, al veure l’èxit aconseguit, fa que els actors es vulguin marcar un altre repte. A la primavera està prevista una altra representació i esperen poder arribar a altres localitats. La nova producció però, encara no està clara, potser en la propera festa torni a sorgir una gran idea, com ha estat aquesta de representar Grease.

Tots els números musicals de l’obra estan interpretats en directe i adaptada per la companyia al català.