22 de maig del 2013

El Rei Lleó, el musical del 30 aniversari del grup de teatre l'Acudit arriba el 31 de maig

Només queden 9 dies! S'apropa l'estrena del musical que el grup de teatre porta preparant en aquest any especial. L'any del 30 aniversari del grup.

El Rei Lleó posa en escena a tot el grup. 70 membres d'entre 5 i 40 anys que es posen en el seu paper i que transportaran al públic a la sabana africana a través de la història del rei Mufasa i el seu fill Simba.

30 anys de teatre a Alfarràs culminen amb El Rei Lleó, el musical que commourà les teves emocions. L’Acudit entrega tot el seu potencial en aquesta adaptació basada en el clàssic de Walt Disney i en la tragèdia Hamlet de William Shakespeare.

Amb 30 anys passen coses irrepetibles, meravelloses, úniques! Amb El Rei Lleó volem explicar que passa en el cicle de la vida, qui arriba, qui se’n va, contra que ens hem d’enfrontar, qui som i qui volem ser.

70 actors i actrius ens traslladaran entre les tribus de la sabana africana. El cant en directe i en català, la percussió en viu i la dansa s’impregnen de trets contemporanis i ètnics. La màgia, l’exotisme, el drama, la comèdia i l’amor porten la batuta en aquest cant a la vida, a la vinculació a les nostres arrels i als lligams universals que a tots ens uneixen. Tot per somiar desperts i sentir la màgia com mai. Ha arribat el moment, viu l’emoció! Hakuna Matata!



Agraïm moltíssim la vostra assistència i participació en la resta d'actes d'aquest 30è aniversari, des de la primera festa, passant pel sopar d'ex-membres del grup i per últim i amb un GRÀCIES encara més gran, per la vostra participació en la I Mostra de teatre i Arts Escèniques, el passat dia 1 de maig.


US ESPEREM!


Recordeu, el 31 de Maig, a les 22h, al poliesportiu d'Alfarràs o dissabte dia 1, també a les 22h, tens una cita amb l'ACUDIT.

Les representacions no s'acaben a Alfarràs, el 13 de juliol viatgem al teatre de l'Escorxador, a Lleida, per reperesentar El Rei Lleó en benefici de l'associació lleidatana ASPID.

El compte enrere ha començat....




Grup de Teatre l'Acudit. 30è aniversari
 #enfem30

Més informació:   Facebook www.facebook.com/teatreacudit
                           Twitter www.twitter.com / @teatreacudit
                           Youtube http://www.youtube.com/channel/UC0fzkKpQAOip6wur-wD04ew