4 de juny del 2013

1353 GRÀCIES!!!!!!!! i moltes més!!!!!



Gràcies! Gràcies! Gràcies!

Gràcies per la vostra assistència al pavelló els dos dies de funció. Gràcies per les vostres felicitacions i paraules boniques cap al grup. Gràcies pels ànims i per la participació en tots els actes que aquest grup ha organitzat en aquest any d'aniversari.

El 30è aniversari del grup de teatre l'Acudit complia un somni el passat cap de setmana! Posar a la companyia sencera damunt de l'escenari i aconseguir omplir de gom a gom el pavelló poliesportiu d'Alfarràs tant divendres com dissabte.

Vam ser feliços sobre l'escenari però també quan vam baixar i vam rebre tot el vostre suport!!!!!

1353 persones ens van fer confiança i no us vau perdre l'estrena del nostre musical d'aniversari: El Rei Lleó.
Ara, un cop acabada la funció, tenim una mena de síndrome d'Estocolm perquè volem tornar a viure ben avitat totes les sensacions del passat cap de setmana.

PROPERA CITA: 13 DE Juliol, 20h, teatre Escorxador, Lleida. 

La capital del Segrià serà l'escenari de la propera representació de la versió ACUDIT del Rei Lleó. Us esperem!

GRÀCIES a tots el que vau fer possible aquest espectacle: directors, productores, tècnics, percussionistes, monitors, pares, mares, parelles, maquiladores, fotògrafs del grup (gràcies pels reportatges a la Lídia Gutiérrez, a la Sandra Muñoz, a l'Antonio Galeote, al Jordi Boira, al Marc Ruiz i al Mario Pinilla)
i sobretot, GRÀCIES al públic per assistir i contribuir a fer d'aquest aniversari una data especial!

Gràcies per suposat a la que com va dir la nostra directora, Lara Díez, és la reina del cel que ens guia! Gràcies a la fundadora Marta Fernández.

Fins la propera!
#enfem30
#AnyAcudit
#ciclevitalAcudit


FOTOGRAFIA: Jordi Boira