28 d’abril del 2010

La Bohèmia de París arriba a Lleida amb "Spectacular, Spectacular!"









La nova adaptació musical del Grup de Teatre l’Acudit s’estrenarà els dies 15 i 16 de maig al Poliesportiu d’Alfarràs i, posteriorment, el 10 de juliol al Teatre de l’Escorxador de Lleida.

En plena revolució Bohèmia, una cortesana, era la gran estrella del cabaret més elegant de París. Bocabadava a tota la ciutat amb la seva infinita bellesa, la seva veu brillant i els seus balls plens de sensualitat. Atrapada entre l’amor d’un jove escriptor, i l’obsessió d’un possessiu duc, lluitava per fer realitat el somni de convertir-se en actriu. Però en un món en el que tot s’hi val excepte l’amor, res és fàcil i l’espectacle sempre ha de continuar.




“Spectacular, Spectacular!” serà un torrent de sensualitat, romanticisme, música i color en el que s’hi veurà reflectit l’esforç físic, emocional i econòmic que ha dut a terme la companyia amb la intenció de professionalitzar les seves creacions. Les adaptacions musicals a càrrec de Laura Plà, il·lustrades pel coreògraf Toni Luque sota la direcció de Lara Díez veuran la llum durant els dies 15 i 16 de maig al Recinte Poliesportiu d’Alfarràs. Posteriorment, el musical es representarà al Teatre de l’Escorxador de Lleida el dia 10 de juliol, en motiu del 10è aniversari de la fundació Esclerosi Múltiple. Els beneficis es destinaràn íntegrament a la fundació.



“L’Acudit”, sent un grup de teatre amateur que treballa per professionalitzar-se, també va produir Annie (2003), Romeo & Julieta (2004), Mikado (2008) i Mamma Mia! (2009). Aquest últim espectacle, aconseguí aplegar a més de 700 espectadors en el seu primer cap de setmana de representació.