18 de maig del 2010

La culminació d'un somni

Els passats dies 15 i 16 de maig els esforços i sacrificis d’un grup de persones va culminar amb el gran èxit i la satisfacció personal que comporta la feina ben feta.

En un Pavelló Poliesportiu ple a vessar el dissabte dia 15 de maig, el grup de Teatre l’Acudit va explicar una història ... una història d’amor. El públic d’Alfarràs va riure i plorar en aquesta trepidant història musical, plena d’intriga, perill i romanticisme.









El dia diumenge dia 16, amb una assistència de públic més modesta, i superats els nervis de l’estrena, l’actuació sortí rodada. D’aquesta manera, s’aconseguí emocionar un cop més a un públic entregat, que agraïa amb forts aplaudiments els esforços dels actors, actrius, cantants i ballarins/es que formaven Spectacular, Spectacular.

Es considera que l’assistència del públic fou fantàstica, amb més de 600 entrades venudes en un cap de setmana. Des d’aquí, un cop més, gràcies a tots els/les que heu estat al nostre costat.






Sempre ens quedarà “l’Escorxador”...

Però amb això no n’hi ha prou, “l’espectacle ha de continuar!”. Així doncs, el dia 10 de juliol, “Spectacular, Spectacular!” es representarà al Teatre de l’Escorxador de Lleida amb col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple.

Aquest fet representarà l’arribada del grup a la capital del Segrià, un somni compartit per tots els membres i que marcarà un abans i un després en la carrera d’aquest grup.