11 d’abril del 2012

Alfarràs reviu Grease el musical en una festa temàtica dels anys 50

El públic també pot formar part de la història disfressant-se com els personatges del film per aconseguir premis

El Grup de Teatre l’Acudit i l’Associació de Joves d’Alfarràs organitzen la primera festa temàtica a la població, que tindrà lloc el proper dissabte, 14 d’abril al Pavelló Poliesportiu d’Alfarràs.


A les 10 de la nit s’obrirà el teló i tindrà lloc la representació de Grease, el musical a càrrec del Grup de Teatre l’Acudit. Aquesta serà la tercera representació del grup que va estrenar el passat 17 de desembre, també a Alfarràs, amb una gran afluència de públic en les dues sessions.

Aquesta suposa la primera festa temàtica celebrada a Alfarràs, amb la intenció que prengui continuïtat en els propers anys. El públic podrà formar part de la història, ja que qui vingui caracteritzat opta a aconseguir premis, com dues entrades per veure Grease, el musical a la Llotja de Lleida.

La festa compta amb preus populars: l’entrada a l’espectacle costa 10 euros. El preu per l’espectacle i la festa és de 13 euros, i l’entrada a partir de les 12 de la nit a la festa són 5 euros.

A més, l’ACUDIT convertirà el poliesportiu d’Alfarràs en el gimnàs de la pel·lícula Grease per reviure l’època dels 50 recordant l’argument d’un dels films que forma part de l’imaginari popular: l’amor d’estiu de Sandy i Danny, els T-Birds i les Pink Ladies. Els balls de l’Institut, la cursa de cotxes i en definitiva, valors com l’amistat que ha de mantenir els protagonistes de la història junts per sempre.