28 de febrer del 2013

L'ACUDIT engega el seu 30 aniversari amb la Festa ACUDIT 30 anys



La festa se celebra al pavelló poliesportiu d'Alfarràs el proper 9 de març amb l'actuació del grup BARRUCADA d'Almenar, el concert dels lleidatans STAKLAR i el so dels plats dels dj's INOT i Andrew Artedo. A més el grup sortejarà dues entrades VIP per veure el seu proper espectacle musical,  El rei Lleó


Comença un gran ANY amb el 30è Aniversari del Grup de Teatre l'Acudit d'Alfarràs. El dissabte 9 de març al Poliesportiu d'Alfarràs ens espera una gran nit de celebració amb música, batucada, concert ska, djs, difusió d’actes, sorpreses, sortejos i molt més per recordar que enguany #enfem30 

Aquest és l'acte que obrirà el teló de l'any teatral que prepara el grup alfarrasí l'ACUDIT per commemorar que fa 30 anys iniciaven el seu camí. 

Atenció, la nit comença a les 12 amb l'actuació del grup de batucada BARRUCADA d'Almenar. Els tambors atronadors insuflaran d'energia tot el públic per començar la festa amb el ritme ben alt.

A la 1 de la nit, els lleidatans STAKLAR ompliran el pavelló amb el seu enèrgic directe i amb els seus ritmes ska.  STAKLAR és el grup d'ska que triomfa en la nit jove de Lleida.

I després del concert, la música no s'atura. Prenen el relleu els plats dominats per dos discjòqueis ben coneguts. DJ INOT i  DJ ANDREW ARTEDO seràn els encarregats de tancar aquesta festa teatral que dona el tret de sortida a l'any ACUDIT.

Durant la nit, a més a més, sortejarem 2 entrades VIP per veure El Rei Lleó. Les entrades inclouen seient a primera fila+visita al backstage+ampolla de cava i piscolabis per l'estrena l'1 de juny de 2013.

A més, el merxandaising ACUDIT estarà a la vostra disposició. Hi haurà a la venda xapes Acudit! Instal·larem un espai per donatius anticrisi de tot tipus: propines, focus, teles, perruques, taules, cadires, cablejat, calçat, micros, altaveus, vestuari i el que vulgueu!
 En aquesta nit de celebració us presentem el 30è Aniversari del Grup de Teatre l'Acudit, un ANY carregat d'actes en que les arts escèniques seran les protagonistes amb recitals, mim, teatre popular, comèdia, titelles, tallers d'art dramàtic, monòlegs, dansa, música, festa, trobada d'Acudits, l'estrena de l'obra musical El Rei Lleó i molt més!





El preu? El preu no serà problema perquè l'entrada serà GRATUÏTA 



Ajuda'ns a pujar 30 anys d'Acudit, 30 anys de teatre a Alfarràs!
Entre tots, #enfem30