14 de gener del 2013

Els 30 anys d’Acudit portaran a escena 70 actors i actrius

Amb el 2013 es dona el tret de sortida al 30è aniversari del Grup de Teatre l’Acudit. Durant tot l’any s’aniran succeint un seguit d’actes que commemoraran 30 anys de teatre a Alfarràs. El hastag que acompanya el nostre perfil de twitter durant aquest any és #enfem30

Les arts escèniques, la festa, la cultura i la cooperació local seran el fil conductor dels diferents actes que es desenvoluparan durant l’any del 30è aniversari del Grup de Teatre l’Acudit. Això suposarà un augment en l’activitat que normalment desenvolupa el grup. Tot un repte si tenim en compte el context actual, per la qual cosa l’enginy, la creativitat i les noves plataformes d’impuls cultural seran els protagonistes per tal de tirar endavant un projecte com aquest.
En els darrers mesos s’han anat desenvolupant els preparatius dels diferents actes que s’estendran al llarg del 2013, alguns dels quals us avancem. Els joves de l’Acudit preparen la dramatització de les llegendes i la història d’Alfarràs, la qual es basa en la documentació històrica elaborada en clau didàctica especialment per l’ocasió. D’altra banda, tot el grup es troba immers en el nou projecte ACUDIT, dirigit i coordinat per 5 professors i professores.  Es tracta d’una obra musical sense precedents que suposarà la posada en escena de la companyia al complet. Un total de 70 actors i actrius ens faran reviure els nostres somnis i despertaran la màgia en la que vam creure algun cop de la forma més salvatge i amb la qual vam crèixer.
A través de les xarxes socials es podrà fer un seguiment especial dels 30 anys de l’Acudit. Els diferents comptes ens aproparan a l’agenda dels actes, les actuacions, els preparatius, els assajos i les vivències del grup. Per aquesta raó ampliem la presència a les xarxes amb el twitter de la companyia @teatreacudit, el canal youtube Teatre Acudit i la pàgina al facebook Grup de Teatre l’Acudit, que s’afegeixen al blog i a la cronologia del mateix facebook.
Compte enrere iniciat... més notícies properament!
#enfem30!