5 de juliol del 2010

La bohèmia de París al Teatre de l’Escorxador de Lleida amb “Spectacular, Spectacular!”



El Grup de Teatre l’Acudit presenta per primer cop a la capital lleidatana la seva última creació musical, “Spectacular, Spectacular!”. El dia 10 de juliol, amb dues actuacions, a les 19:00h i a les 22:00h, la representació traslladarà als espectadors de la capital del Segrià fins als suburbis de París de principis de segle.

En plena revolució Bohèmia, una cortesana, era la gran estrella del cabaret més elegant de París. Bocabadava a tota la ciutat amb la seva infinita bellesa, la seva veu brillant i els seus balls plens de sensualitat. Atrapada entre l’amor d’un jove escriptor, i l’obsessió d’un possessiu duc, lluitava per fer realitat el somni de convertir-se en actriu. Però en un món en el que tot s’hi val excepte l’amor, res és fàcil i l’espectacle sempre ha de continuar.

L’actuació, que es realitza en motiu del 10é aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple, brillarà més que mai gràcies a les condicions tècniques que ofereix el Teatre de l’Escorxador. Els beneficis de l’actuació es destinaran íntegrament a la fundació.