27 d’octubre del 2010

La gira continua!

La gira de “Spectacular, Spectacular!” del grup de Teatre l’Acudit continua per les terres de ponent amb noves actuacions:

Dia 6 de novembre a les 21:00h a Torrefarrera.
Dia 13 de novembre a les 21:30h al Pavelló Polivalent d'Almacelles.
Dia 20 de novembre a les 21:00h a l'Esbart Bellcamp d'Alguaire.

L’actuació del dia 13 de novembre, a Almacelles, s’emmarca dins unes Jornades Teatrals organitzades a la mateixa localitat. D’aquesta manera, “Spectacular, Spectacular!”, serà l’espectacle que clausurarà la mostra, fet que ens omple d’una enorme satisfacció.

Aquestes tres actuacions en caps de setmana consecutius generen una especial il·lusió a tots/es els components de la companyia, ja que es percep com un premi a la feina ben feta i a l’esforç demostrat en les anteriors actuacions a: Alfarràs, Escorxador de Lleida, Corbins i Alpicat.

És per aquest motiu que el grup es sent amb plenes energies, motivat i amb ganes de gaudir del privilegi d’actuar davant el públic de les terres de Lleida que ha demostrat continuadament la seva entrega i agraïment. Així doncs, una vegada més, teniu l’oportunitat de descobrir aquest espectacle musical artístic, bohemi i sensual, per part de l’Acudit.

També ens podeu seguir a través de Facebook i compartir opinions, idees o veure els vídeos i fotografies de l'espectacle!
http://www.facebook.com/teatreacudit

Gràcies pel vostre suport!