24 d’abril del 2014

L’Acudit inicia la promoció del seu nou espectacle CHICAGO



Els membres del grup repartiran aquest diumenge, en el marc de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu bitllets per viatjar al seu proper espectacle els dies 6 i 7 de juny al pavelló poliesportiu d’ALFARRÀS



El tret de sortida a la promoció del nou espectacle de l’ACUDIT, CHICAGO, el Musical, tindrà lloc aquest diumenge, cap a la 1 del migdia a la plaça Sant Pere d’Alfarràs. Aprofitant tot el públic assistent a la 3ª Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu que se celebra al municipi,  els membres del grup l’Acudit repartiran informació sobre el nou espectacle que s’estrenarà el proper 6 de juny i es repetirà el 7 de juny.


La música en directe, la protagonista

Enguany el grup pretén pujar un esgraó més pel que fa al seu muntatge afegint una ‘small band’ formada per 11 músics que conduiran l’espectacle al més pur estil de jazz. La banda estarà formada per músics sorgits de les dues bandes amb què compta el municipi d’Alfarràs, la Golden Big Band i la Banda Roig Tardà, a més d’altres músics vinguts d’arreu de Catalunya.

El nou espectacle del grup de Teatre l’ACUDIT, CHICAGO, és una adaptació del film de Rob Marshall sota la direcció interpretativa de Lara Diez i la direcció musical de Luis Chacón. Els vistosos i escandalosos balls els dirigeix el coreògraf barceloní Toni Luque i les veus i les lletres, totes elles traduïdes al català, van a càrrec de l’actriu i cantant Laura Pla. Chicago és el cinquè muntatge musical del grup dirigit per Lara Diez, Laura Pla i Toni Luque.

Propera destinació: CHICAGO

El factor sorpresa està garantit en l’acte promocional que prepara l’ACUDIT per aquest diumenge 27. La música, el jazz i el ball seran els ingredients essencials per iniciar la promoció de CHICAGO, el nou musical de l’Acudit.

Pel que fa a les entrades es posaran a la venda ben aviat però ja es posen en marxa els sortejos de dues entrades VIP amb estada al backstage amb els actors i actrius de la funció el dia de l’estrena. Les entrades VIP, a més, permetran que l’espectador formi part del muntatge, seient en una taula a la fila 0, amb piscolabis i ampolla de cava.

A més, també sortejarem dues entrades estàndard a través de la nostra pàgina de Facebook . Us mantindrem informats de TOT! Estigueu atents i atentes!





Chicago: la promoció

La promoció del nou musical de l’ACUDIT s’inicia aquest diumenge 27, cap a les 13.30h del migdia a la plaça Sant Pere d’Alfarràs en el marc de la 3ª Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu.

Us esperem!
 #chicagonoumusicalAcudit
#chicagoisonfire
#acuditisonfire

Segueix-nos si encara no ho fas al nostre facebook (posa al cercador Teatre Acudit) o també al perfil de tuiter @teatreacudit

I tot és jazz!