16 de maig del 2014

L’Acudit encara la recta final d’assajos per l’estrena de CHICAGO

El grup de teatre d’Alfarràs estrenarà l’espectacle divendres 6 de juny i la segona funció serà el dissabte 7, totes dues a les 22h.

Les entrades es podran comprar de forma anticipada el proper diumenge, 1 de juny al Poliesportiu d’Alfarràs a les 19h i també els dies de funció





Ara si que si! En menys de 30 dies el Grup de Teatre l’ACUDIT d’Alfarràs estrena el seu proper musical, CHICAGO. Aquest cop amb doble repte: afegint a la veu en directe i a la interpretació, la gran qualitat  musical de l’small band formada per 11 membres de la Banda de Música Roig Tardà i The Golden Big Band d’Alfarràs, a més de músics vinguts de tot Catalunya.

La història s’ho val! I és que el nou musical pretén convertir Alfarràs en el Chicago més fosc i perillós, amb assassines venjatives, alcohol i jazz, però alhora en el CHICAGO més talent i més brillant, on la música i les veus faran que l’espectador quedi atrapat des del primer minut de funció.

Encarem la fase més dura, els nervis estan presents, els assajos s’exprimeixen com taronges... tot per aconseguir que el públic rebi allò que espera del grup de teatre d’ALFARRÀS.

Pel que fa a la venda d’entrades, enguany en tenim de dos tipus: l’entrada estàndard costarà 10 € i l’entrada VIP costarà 20€. Aquesta última inclou seient a la fila 0, taula i cadira, amb ampolla de cava i refrigeri.

ALERTA! LES ENTRADES VIP SÓN LÍMITADES
Per tant, qui vulgui aconseguir-la haurà de ser molt puntual en la venda d’anticipades i demanar-la a guixeta.

LES ENTRADES VIP NO ES PODRAN RESERVAR. Els interessats hauran de comprar-la en persona el diumenge 1 de juny, dia en què s’inicia la venda anticipada, a les 19h al pavelló POLIESPORTIU.
Atenció, l’espectacle, com us podeu imaginar, no està recomanat per a menors de 13 anys. Per tant, si decidiu igualment portar als petits de casa, sapigueu que el preu de l’entrada serà el mateix que els adults, 10€.

SORTEIG D’ENTRADES
L’Acudit enguany també sortejarà dues entrades VIP a través de la venda de tires. Recordeu que tan sols comprant tires a algun dels membres del grup entrareu en el sorteig.

COM PODEU SABER SI SOU ELS GUANYADORS ?
Fàcil! Caldrà que estigueu atents al sorteig de l’ONCE del diumenge 1 de juny. Si els 4 últims números del premi coincideixen amb les vostres tires, SEREU ELS FLAMANTS GUANYADORS i us agrairem que ens ho comuniqueu tant aviat com ho sapigueu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nosaltres publicarem al facebook el resultat!

SORTEIG A TRAVÉS DE FACEBOOK
Us donarem més detalls, però SORTEJAREM dues entrades, aquestes seran ESTÁNDAR, per venir a veure l’espectacle! Estigueu atents al nostre perfil!

Us esperem! No ens falleu!



Chicago, el musical del Grup de Teatre l’Acudit - 6 i 7 de juny- Poliesportiu Alfarràs